SAMENHANG

De complexiteit van omgevingsfactoren en de diversiteit aan verschillende betrokken partijen bij een vastgoedproject vragen een overkoepelende aanpak van het bouwmanagement. Onze ervaren projectmanagers zorgen voor samenhang tussen alle fasen van het vastgoed project. Onze projectmanagers leveren duurzame kwaliteit en nemen onze opdrachtgevers werk uit handen.

GEDEGEN VOORBEREIDING

Door ons strategisch denken te vertalen in praktische oplossingen streven wij naar een probleemloze realisatie van een bouwproject. Daarom is het essentieel dat tijdens de voorbereiding de uitgewerkte plannen gedegen worden getoetst aan alle onderliggende stukken zoals ontwerp, programma van eisen en eventuele afwijkingenlijst. De uitgangspunten moeten uiteindelijk voor iedere betrokken partij duidelijk zijn.

Wij zijn ervaren in het vertegenwoordigen van onze opdrachtgevers tijdens de ontwikkelingsfase van bouwplannen. Wij begrijpen wat er nodig is om te komen van idee tot aanvang uitvoering: het gemeenschappelijke doel. Wij kennen de valkuilen en respecteren de verschillende belangen. Vanzelfsprekend leggen wij alles goed onderbouwd vast in voortgangsrapportages, notulen en verslagen.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Tijdens de uitvoering nemen wij onze opdrachtgevers het werk uit handen. Wij voeren prijsonderhandelingen en managen meer- en minderwerk in nauw overleg met onze opdrachtgever. Vanzelfsprekend controleren wij de uitvoering en houden toezicht op het naleven van de wet- en regelgeving.

Periodiek initiëren wij een teamoverleg met alle betrokken partijen. De inhoud wordt schriftelijk vastgelegd. Wij verzorgen de administratie van de bouwkundige kosten door middel van het vastleggen van bestekswijzigingen, meer- en minderwerk, bestedingen ten laste van stelposten en het bewaken van de liquiditeitsplanning.

NAZORG

Voor en na oplevering wordt door ons beoordeeld of alle partijen aan de verplichtingen jegens onze opdrachtgever hebben voldaan. Wij verzorgen de coördinatie van de vooroplevering en de oplevering van het project. Het controleren op volledigheid en correctheid van de revisiebescheiden is natuurlijk onderdeel van onze dienstverlening.

In nauw overleg met de opdrachtgever voeren wij eindcontroles uit van de definitieve lijst met openstaande punten en/of gebreken. Wij verzorgen het proces-verbaal van oplevering en bewaken het oplossen hiervan.

RECENTE UPDATES

SAREF Lombok

January 7th, 2017|0 Comments

BPD Ontwikkeling B.V. heeft aannemer aan de Stegge opdracht verstrekt voor het realiseren van het nieuwbouwcomplex Los Angeles te Utrecht. [...]

AM Real Estate & Development

January 7th, 2017|0 Comments

Ontwikkelingscombinatie VOF Ooster- Linge 2 heeft 20 december het startsein gegeven voor de bouw van 46 huurwoningen in de eerste [...]

Waterweg wonen

January 7th, 2017|0 Comments

Woningcorporatie Waterweg Wonen heeft 31 augustus 2016 het startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex Villa Delphia. Dit project bestaat [...]