OVER ONS

Bouwkundig Adviesbureau Boom is een ervaren en deskundige partner op het gebied van bouwkundig advies en vastgoedbeheer in de breedste zin van het woord. Onze klanten zijn professionele partijen met vastgoedvraagstukken. Onze specialisten denken strategisch en bieden praktische oplossingen om in een complexe omgeving bouwplannen waar te maken dat op meer dan gewenste wijze voldoet aan de eisen en verwachtingen van onze klanten of toekomstige gebruikers van het gebouw.

VERNIEUWEND EN DUURZAAM

Bouwkundig adviesbureau Boom onderscheidt zich als advies- en managementbureau voor de bouw en vastgoedsector door praktische oplossingen te bieden passend bij de strategische ambities van haar opdrachtgevers.

Daarbij streven wij er continu naar om, door bundeling van de aanwezige specifieke kennis en competenties, vernieuwende en duurzame oplossingen te bieden voor bouw-, huisvestings- en vastgoedvraagstukken.

WAARDE CREATIE

Bij ons vindt u alle specialistische kennis onder één dak. Hierdoor kunnen wij samen met onze klanten onze adviezen vertalen in praktische oplossingen en leveren wij een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Betrokkenheid is hierbij het sleutelwoord; betrokkenheid bij onze klanten, projecten, samenwerkende partners en onze mensen. Daarbij zijn onafhankelijkheid, integriteit en transparant samenwerken vanzelfsprekende waarden.

Dit doen wij het beste

Strategisch in denken, praktisch in oplossingen

Projectmanagement en directievoering 100
Kwaliteitstoezicht 90
Toetsing bouwbesluit 95
Analyse energielabels 85
RECENTE UPDATES

SAREF Lombok

January 7th, 2017|0 Comments

BPD Ontwikkeling B.V. heeft aannemer aan de Stegge opdracht verstrekt voor het realiseren van het nieuwbouwcomplex Los Angeles te Utrecht. [...]

AM Real Estate & Development

January 7th, 2017|0 Comments

Ontwikkelingscombinatie VOF Ooster- Linge 2 heeft 20 december het startsein gegeven voor de bouw van 46 huurwoningen in de eerste [...]

Waterweg wonen

January 7th, 2017|0 Comments

Woningcorporatie Waterweg Wonen heeft 31 augustus 2016 het startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex Villa Delphia. Dit project bestaat [...]